Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην προσπάθεια του μπασκετικού ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο και, τόνισε ότι ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία της φετινής Basket League, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΕΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3:

Για τη νέα διοικητική προσπάθεια στον ΠΑΟΚ υπό τον κ. Χατζόπουλο: «Αγωνιστικά, είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο η ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση Πρωτοδικείου είναι 12-13 χρόνια και η ομάδα υπάρχει. Υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καινούργιος για εμάς, τον ξέρουμε, ήταν δίπλα στην ομάδα. Έχει και τη διοικητική εμπειρία για την ομάδα, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχει μία οικονομική δυνατότητα και έχει ένα καλό πακέτο για να στρώσει ένα καλό δρόμο για το μέλλον της ομάδας».

Για τη θέση στο μπάσκετ στην οποία συνάντησε τις μεγαλύτερες δυσκολίες: «Στο μπάσκετ, έχω ασχοληθεί με όλες τις δουλειές! Το πιο δύσκολο είναι μακράν να είσαι πρόεδρος. Ευθύνεσαι για όλους. Πρέπει να είσαι έτοιμος για συγκρούσεις κάθε μέρα. Σα να διοικείς μια μικρή χώρα! Κάθε μέρα οι φίλαθλοι, δεκάδες χιλιάδες άτομα, ασχολούνται με την ομάδα. Άρα έχεις… δεκάδες χιλιάδες προέδρους, δεκάδες χιλιάδες προπονητές και πρέπει να τα φιλτράρεις όλα».

Για τη στιγμή που θέλει να κρατήσει από την παρουσία του ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ: «Θέλω να θυμάμαι τον τελικό που παίξαμε στο Κύπελλο. Φτάσαμε μετά από 19 χρόνια σε έναν τελικό, το διεκδικήσαμε και σχεδόν το κέρδισαμε, αλλά σε άλλες λεπτομέρειες δε μπαίνουμε, για το πως χάσαμε».

Για τη φετινή ομάδα που έχει ο ΠΑΟΚ: «Είναι value for money. Eίναι σε υψηλό επίπεδο, έχει ένα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Νομίζω ότι μπορεί να διεκδικήσει και περισσότερα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ως το τέλος».

Για τη φετινή Basket League: «Η έκπληξη είναι το Λαύριο. Μακάρι να αντέξει ως το τέλος. Πέτυχαν την τέλεια χημεία, γιατί αυτό είναι το πιο βασικό. Έχουν πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή, που ξέρει να τους φέρει όλους στο σκεπτικό του και στη φιλοσοφία του. Μακάρι να τους δούμε να πρωταγωνιστούν και στα πλέι οφ. Είναι καλό για το πρωτάθλημα, για το προϊόν».

Για τη συνάντηση που είχε κάνει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την επόμενη μέρα: «Είχα μία συνάντηση με τον κ. Βασιλακόπουλο. Έχουν περάσει 2-3 μήνες και από τότε δεν ασχολήθηκα. Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και εκεί έμεινε. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν ψάχνω και τίποτα αυτήν τη στιγμή. Αύριο βέβαια, είναι μια άλλη μέρα και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να αποφασίσω».

Για την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κόρατς: «Ωραία ανάμνηση… Πάντα το σκεπτικό μου είναι να θυμόμαστε τι έχουμε κάνει, να σεβόμαστε ανθρώπους που έχουν φέρει επιτυχίες, αλλά να μη μένουμε σε αυτό, να κοιτάμε το μέλλον. Γι’ αυτό και όσο ήμουν στην ομάδα, απέφευγα να μιλάω για τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. Ήταν ωραία χρόνια, φέραμε επιτυχίες…»

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια