Το κύπελλο θα τον εξιλεώσει!


Η χρονιά μόνο με τον θεσμό του κυπέλλου μπορεί να διασωθεί. Σημαντικό να γεμίζει η τροπαιοθήκη σου τα τελευταία χρόνια , όταν στην Παπαναστασίου την γεμίζουν με ισοπαλίες στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα δείξει οτι είναι ομάδα πρωταθλητισμού όταν σε μια τέτοια χρονιά μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο. 

Είναι τρια παιχνίδια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος του στα ημιτελικά, πρέπει να τον αποκλείσει και να μας δείξει οτι η ομάδα είναι εδώ και τίποτα δεν τελείωσε για αυτή τη σεζόν. Και αυτό, επειδή πολλοί αρχίσαν να μιλούν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το πως πρέπει να χτιστεί η ομάδα. Μα οφειλούν να σκεφτούν ότι όσο καλύτερα τελειώσει η φετινή σεζόν με τόσο καλύτερο κλίμα και διάθεση θα ξεκινήσει η επόμενη. 

Τέρμα η εσωστρέφεια, τέλος η γκρίνια και ώρα για πραγματική στήριξη. Και δεν εννοώ αποκλειστικά στον Γκαρσία. Ο Πάμπλο αν δεν τα καταφέρει, θα αποχωρήσει απο μόνος του. Πάντα έκανε ντόμπρες εξηγήσεις ο Ινδιάνος. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζήτησε χθες μετά τη λήξη του αγώνα κάποια πράγματα απο προπονητή και παίκτες. Μένει να δούμε. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια