“Ταιριάξαμε με Λυκογιάννη, εξυγίανση και του χρόνου”


Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη επί του Άρη και την επόμενη μέρα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Χατζόπουλου:

Για τη σημερινή νίκη:
“Είναι μία ακόμα νίκη… Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα εκτός έδρας, όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, το ίδιο κάναμε και σήμερα. Ο ΠΑΟΚ πάντα και παντού πάει για τη νίκη. Υπάρχει χαρά γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά κοιτάμε τη δουλειά μας γιατί θέλουμε ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα”.

Για την διαρκή του παρουσία δίπλα στην ομάδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια και πως το ζει ο ίδιος:
“Τα παιδιά ξέρουν και βλέπουν το πάθος και μέσα στα αποδυτήρια, όταν βγαίνουμε στο γήπεδο, αλλά και όταν τελειώνει το ματς. Σίγουρα περνάει, γιατί τα παιδιά μας βλέπουν και κάθε μέρα στο γήπεδο. Δεν είμαι ένας παράγοντας που εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και αυτό το καταλαβαίνουν”.

Είναι μεγαλύτερη η ένταση μέσα στο παιχνίδι ή όταν τελειώνει μία οικονομική υποχρέωση στην ομάδα;
“Μετά από τόσους μήνες και με τη βοήθεια των οπαδών που πηγαίνει πολύ καλά, έχουμε καταφέρει να ξεχρεώσουμε πολλές υποθέσεις. Από τις 47 υποθέσεις μένουν οι 6, και το ΒΑΤ. Πιστεύω μάλιστα με αυτό τον ρυθμό που πηγαίνει η αύξηση να πιάσουμε τις 500 χιλιάδες και μέχρι τις 2 Απριλίου να κλείσουμε όλες τις υποθέσεις. Να μην χρωστάει ο ΠΑΟΚ δραχμή σε κανέναν παίκτη, προπονητή και μάνατζερ και αυτό να ισχύει και για τη φετινή χρονιά που ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστάει κανέναν. Να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν από το μηδέν κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει πώς θα τελειώσει η χρονιά γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο και για αυτό θα το κυνηγήσουμε.”

Οι νίκες αλλάζουν το φετινό σκεπτικό:
“Όχι. Ο στόχος ο δικός μας έχει επιτευχθεί. Λογικά θα είμαστε στα play-off. Από εκεί και πέρα, πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση και αυτό θα κάνουμε και του χρόνου. Τώρα εάν του χρόνου αλλάξουν τα δεδομένα θα το δούμε. Του χρόνου δεν ξέρουμε πώς θα είμαστε και στα θέματα του κορωνοϊού. Άρα δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις.”

Που θέλετε να τερματίσει η ομάδα τη φετινή χρονιά:
“Όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μετράει στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς. Παιχνίδια με το παιχνίδι θα το βλέπουμε. Είχαμε πολλές ατυχίες με τους τραυματισμούς. Μας λείπει ο Τσαλμπούρης, σήμερα τραυματίστηκε ο Νώντας, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα και να φέρουμε κάποιον παίκτη.”

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη, έφερε τον κόουτς Λυκογιάννη, ένα σχόλιο για την επιλογή του:
“Ο κόουτς Λυκογιάννης είχαμε ξεκινήσει να τον φέρουμε στην ομάδα και είπαμε να γνωριστούμε και να δούμε εάν ταιριάζει η ομάδα σε εκείνον και αυτός στην ομάδα. Τελικά ταιριάξαμε. Έχω εγώ την τρέλα μου, αυτός τη δική του, οπότε η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει και τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο και θα μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά και γενικά για τα επόμενα χρόνια”.


Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια