Ατομικό για Νινούα, θεραπεία για Βιερίνια!


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκα Νινούα λόγο ενοχλήσεων που έχει στους κυκλικούς εδώ και κάτι μέρες, και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Εδώ που υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που δεδομένα έγιναν και ν’ αναδειχτούν τα θετικά στοιχεία και οι προοπτικές που δεδομένα υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις του κόντρα στην ΑΕΚ, με την οποία κληρώθηκε και στα ημιτελικά Κυπέλλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα έπιασε δουλειά από σήμερα Τρίτη (16.03).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρό χώρο και δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε ατομική προπόνηση με έμφαση την άμυνα.Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό αχίλλειο κι ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κριθεί κι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ένωση.

 ΊΟ Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κι ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες.

Την Τετάρτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια