Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους...

 

Η παραίτηση του Ρέμπε είναι γεγονός και από τότε που εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα, τα σχόλια προς το πρόσωπο του είναι απαράδεκτα και άστοχα!

Στο κείμενο αναφέρεται πως ο Όλαφ Ρέμπε είχε απορρίψει την προοπτική της επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Τούμπα και στη θέση του έφερε τον Αντόνιο Τσόλακ. Διαβάζοντας δύο σειρές πληροφοριών, ο όχλος αρχίζει να καταδικάζει και να τον θεωρεί υπεύθυνο της σημερινής εικόνας του ΠΑΟΚ. Τι άλλο θα δούμε;

Ο κατακριτές ουσιαστικά υποστηρίζουν και εμφανίζονται σίγουροι πως, πρώτον η πληροφορία είναι με τα όλα της αληθής και δεύτερον πως ο 30χρονος Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα έσκιζε τα δίχτυα, σαν η θητεία του στην Αραβία των τελευταίων 2 χρόνων να μην συνέβη ποτέ, σαν να παρέμεινε σε φόρμα από τη χρόνια του νταμπλ και οι εμφανίσεις του θα ήταν καλύτερες από αυτές του Κροάτη.

Το θέμα παρουσιάζεται σαν ο Ρέμπε να ήταν ο μόνος που αποφάσισε για την απόκτηση επιθετικού και οι προτιμήσεις του ήταν αυτές που δημιούργησαν τα αγωνιστικά προβλήματα. 

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, ο Γερμανός ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ και από τους λίγους που ήταν ΚΑΘΕΤΟΣ πως ο Τσόλακ ΔΕΝ αξίζει τα 3 εκατομμύρια που τον αξίωνε η Ριέκα. Και αυτός ήταν ο λόγος που το θέμα του Κροάτη διήρκεσε αρκετές βδομάδες, με τον ΠΑΟΚ να εξαντλεί τις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και να παζαρεύει όσο μπορεί την τιμή της μεταγραφής του Αντόνιο Τσόλακ από την Ριέκα. Έχοντας ξεμείνει από χρόνο και την απόκτηση σέντερ φορ να επείγει, οι Ασπρόμαυροι θα έπρεπε να προβούν σε μεταγραφή με την επιλογή να είναι μία.

Περαιτέρω, ποτέ δεν έγινε σαφές ποιο ήταν το εμπόδιο για την επιστροφή του Πρίγιοβιτς το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο μήπως ήταν μεγάλο σε σχέση με αυτά που θα προσέφερε; Το μπάτζετ δεν ήταν αρκετό; Μήπως ούτε ο Αμπέλ τον ήθελε; Θα μάθουμε ποτέ; ΟΧΙ.

Για αυτό πριν γράψεις το σχόλιο σου, υπολόγισε και σκέψου. 

Συμπληρωματικά, να γίνει ξεκάθαρο πως προφανώς ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, με τον Γερμανό να έχει μεγάλο μερίδιο. Μάλιστα, και εγώ που γράφω το άρθρο είμαι υπέρ της αποχώρησης του, παρόλα αυτά δε θα τον χαρακτηρίσω μοναδικό υπεύθυνο της τωρινής κατάστασης, επειδή μια εφημερίδα με τάισε πως στάθηκε εμπόδιο στην επιστροφή του Σέρβου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια