Τα δεδομένα με Ίνγκασον!


Ο παραιτηθείς Όλαφ Ρέμπε παραμένει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει μερικές υποθέσεις που έχει αναλάβει και μία απ' αυτές είναι το συμβόλαιο του Ίνγκασον!

Ο Ισλανδός αμυντικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και από τα μέσα της σεζόν άνοιξε η συζήτηση για το μέλλον του. Ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει σε μια πρόωρη ανανέωση και επέκταση για τουλάχιστον ένα χρόνο, έτσι ώστε το ξεκίνημα της νέας σεζόν να μην βρει τον 27χρονο στόπερ στην αντιστροφή μέτρηση για την λήξη του συμβολαίου του. Η πρόταση μάλιστα ήταν συμβόλαιο ως το 2023 με τις ίδιες αποδοχές.

Ο Ίνγκασον, με δεδομένη και την σεζόν που κάνει, είναι μία από τις βάσεις, πάνω στις οποίες ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να χτίσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Είναι όμως μια δύσκολη περίπτωση.

Ο Ισλανδός δεν θα είχε καμία αντίρρηση να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αλλά με μία αύξηση των αποδοχών του. Το πρόβλημα είναι πως το σημερινό συμβόλαιο του είναι ήδη πάνω από το όριο του πόνου για τον ΠΑΟΚ, με βάση τα νέα δεδομένα. Είναι κοντά στο εκατομμύριο.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να συζητήσει ενδεχόμενη πώληση, από τη μια γιατί έχει επενδύσει στον Ίνγκασον που σ' αυτή την φάση δεν μπορεί να τα πάρει πίσω κι από την άλλη τον θέλει ως βασικό πυλώνα για τη νέα σεζόν.

Η πλευρά του Ίνγκασον αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο ατζέντης του ψάχνεται ήδη στην αγορά, σε πρωταθλήματα που ο 27χρονος Ισλανδός έχει "πέραση" (Τσάμπιονσιπ, Ισπανία) και δεν έχει αντίρρηση να παραμείνει ο Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ με το σημερινό συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος. Αυτό βέβαια, δεν εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση Ίνγκασον δεν είναι απλή και δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί η λύση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε ότι αφορά τον Σφιντέρσκι που βρίσκεται στην ίδια μοίρα, ακόμη δεν έχει γίνει σοβαρή συζήτηση, αλλά σύντομα θα ανοίξει και ο δικός του φάκελος.

Αναφορικά με τον Ελ Καντουρί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, η κατάσταση θα αξιολογηθεί τελικά προς το τέλος της σεζόν. Με τον Μαροκινό έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις που δεν ολοκληρώθηκαν.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια