ΠΑΟΚ: Σπουδάζει για αθλητικός διευθυντής ο Σβαμπ

Ο 30χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «laola1» αποκάλυψε ότι θα τον ενδιέφερε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου ως αθλητικός διευθυντής.

«Η μελέτη σου δίνει πολλές ευκαιρίες, αλλά ο στόχος μου είναι να κάνω κάτι διοικητικό ή οργανωτικό στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, η δουλειά του αθλητικού διευθυντή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μια δουλειά που μου αρέσει. Αλλά μπορώ επίσης να φανταστώ ότι κάποια στιγμή μπορεί να δουλέψω και ως προπονητής.

Το να είσαι σε θέση να κάνεις τα πάντα online είναι πλέον το μεγάλο πλεονέκτημα του μαθήματος ως αθλητής που μπορείς να το κάνεις από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα έρθει στο μέλλον. Θέλω απλώς να είμαι ανοιχτός στο να είμαι σε θέση να πάω και προς τις δύο κατευθύνσεις και να μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή εάν δεν είναι πλέον διασκεδαστικό για μένα ή θέλω να κάνω κάτι άλλο.

Γι ‘αυτό δεν θέλω να επικεντρωθώ πλήρως σε ένα κομμάτι. Νομίζω ότι και οι δύο κατευθύνσεις (σ.σ προπονητή και Αθλητικού Διευθυντή) είναι ιδανικές για μένα. Στην δουλειά ως προπονητής, ωστόσο, είμαι ακόμα στο μηδέν, έως ότου τελειώσω τις σπουδές μου. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ.


Πηγή:SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια