“Πήραμε δύο τάιμ άουτ και τα πετάξαμε”!


Ο ΠΑΟΚ παρότι ήταν έτοιμος για ακόμα μία μεγάλη νίκη σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ, έχασε το παιχνίδι, με δύο μεγάλα σουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στο τέλος της παράτασης. Εκεί στάθηκε και ο κόουτς Λυκογιάννης που τόνισε ότι μερικές φορές οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν και τις οδηγίες από τα τάιμ άουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Λυκογιάννη:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί πνευματικά. Σε όλο το διάστημα δεν είχαμε καθαρό μυαλό και έτσι δεν μπορέσαμε να περάσουμε πολλές φορές μπροστά. Το μοναδικό διάστημα που είχαμε καθαρό μυαλό ήταν τα τελευταία 5 λεπτά όπου και γυρίσαμε το παιχνίδι. Σε όλο το διάστημα κάναμε τις λάθος κινήσεις. Στην τελευταία επίθεση είχαμε σχεδιάσει αλλαγές στα σκριν και φάουλ, αντί αυτού κάναμε άλλη άμυνα και στο τέλος ο Μέικον μας έβαλε το τρίποντο. Στην επίθεση στο τέλος και πάλι άλλο σχεδιάσαμε και άλλο έγινε μέσα στο γήπεδο. Στην τελευταία φάση και στο καλάθι του Λάνγκφορντ που έκρινε το παιχνίδι, είχαμε σχεδιάσει μία πιεστική άμυνα για να μην πάει η μπάλα στον Λάνγκφορντ, αλλά και τότε υπήρχε οδηγία για φάουλ και να σχεδιάσουμε εμείς την τελευταία επίθεση με τάιμ άουτ που είχαμε. Τελικά δεν κάναμε αυτά τα πράγματα και έτσι η μπάλα και το μπάσκετ μας τιμώρησε.

Υπάρχουν φάσεις που δεν διαβάζουμε καλά το παιχνίδι. Ακόμα και στο τέλος όταν ο Γκρίφιν ήταν στο παιχνίδι, ο Λοβ ανέλαβε την οργάνωση. Μερικές φορές όμως πρέπει να ακούν και οι παίκτες αυτά που λέμε στα τάιμ άουτ. Πήραμε δύο τάιμ άουτ και τα πετάξαμε στο νερό. Δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Το ίδιο έγινε και με τον Προμηθέα και δεχθήκαμε το τελευταίο τρίποντο. Τότε είχαμε σχεδιάσει αλλαγές στα σκριν, αλλά δεν έγινε. Σήμερα πάλι άλλα σχεδιάσαμε και άλλα κάναμε. Δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα αυτό και να βρίσκουμε λύσεις μέσα από το παιχνίδι.”

Πηγή: paok24.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια