Χρήστο, περίμενε για την γεμάτη Τούμπα!Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται και κάπου πρέπει να μπεί ένα φρένο και να εξηγηθούν μερικά πράγματα.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεν παίζει ούτε στην Τρίπολη ούτε στην Λαμία. Ανήκει στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Σταματήστε να βάζετε πωλητήριο στο μέλλον της ομάδας. Ένας σύλλογος δεν μεγαλώνει μόνο με τίτλους ούτε με μεγάλες πωλήσεις. Ο σύλλογος μεγαλώνει όταν βγάζει αρχηγούς που είναι σπλάχνα απο τα σπλάχνα του , αίμα απο το αίμα του. Αυτό είναι ο Τζόλης. Σε αυτόν πρέπει να χτίσει ο ΠΑΟΚ την μεγάλη ομάδα που ονειρευόμαστε και που θέλουμε να πρωταγωνιστεί τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Αυτό δε σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ θα ανακόψει το μέλλον και τις όποιες φιλοδοξίες του παίκτη. Η στιγμή, όμως, δεν είναι αυτή που πρέπει. Ο Χρήστος όταν αποφασίσει να φύγει απο την ομάδα πρέπει να φύγει νικητής και με τρόπαια στην πλάτη. Δεν θα πρέπει να θεωρείται ο παίκτης που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος σε αυτό το ελεεινό πρωτάθλημα αλλά αυτός που πήρε την ομάδα απο το χέρι και την έκανε ξανά νταμπλούχο. 

Αυτά για όσους νιώθουν τον Δικέφαλο στην καρδιά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια