«15 εκατομμύρια και τον Κρμέντσικ για τον Τζόλη η Μπριζ»

Το σενάριο παραμένει σταθερά στη βελγική αθλητική επικαιρότητα, με το νέο δημοσίευμα να αναφέρει ότι η Κλαμπ Μπριζ είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της για τον Χρήστο Τζόλη, συμπεριλαμβάνοντας πάντα σε αυτήν και τον Μάικλ Κρμέντσικ.

Η ιστοσελίδα «Voetbal24.be» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρεται στα μέχρι σήμερα δεδομένα της υπόθεσης, θεωρώντας ότι το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Τζόλη, παραμένει «ζεστό» ενόψει μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

«Ο Κρμέντσικ που είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ, παραμένει μέρος της μεταγραφής του Τζόλη. Νωρίτερα, είχε γραφτεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει πρόταση που έφτανε στα 10 εκατομμυρία για τον Τζόλη, συν 50% μείωση σε πιθανή αγορά του Κρμέντσικ. Η Μπριζ ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Τσέχου επιθετικού» αναφέρεται στο κείμενο και ο συντάκτης συνεχίζει...

«Η ελληνική ομάδα ζητάει 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Τζόλη. Στην Ελλάδα, λέγεται ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στα 15 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ ως ελεύθερο».

Το δεδομένο είναι ότι η Μπριζ, ενδιαφέρεται για τον Τζόλη. Αν θα συμβεί όμως κάτι περισσότερο από αυτό, θα φανεί στο άμεσο μέλλον...

Πηγή: sdna

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια