ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 12 Μαρτίου"

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου συνεχίζεται κι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στέλνει το δικό της μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά:

"Ξεκινήσαμε πριν από 51 ημέρες μία μεγάλη προσπάθεια. Από τις 13 Ιανουαρίου… τρέχουμε μαζί στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Με την συμμετοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο, με κοινό σημείο εκκίνησης την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ και στόχο, να πετύχουμε και να δώσουμε στην αγαπημένη μας ομάδα, στο μπάσκετ μας, τη δυνατότητα να πετάξει και πάλι ψηλά.

Έχουμε μπροστά μας ακόμη 8 ημέρες. Οκτώ και σήμερα για να κερδίσουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι της φετινής σεζόν!

Προσέξτε ξανά το βίντεο από το οποίο ξεκίνησαν όλα. Κάθε λέξη, κάθε πρόταση έχει την δική της ξεχωριστή σημασία.

Γιατί «για να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι, πρέπει να σας έχουμε όλους κοντά μας», όπως λέει ο Βαγγέλη Μαργαρίτης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ!

Γιατί «το μπάσκετ μας χρειάζεται», όπως είπε και έκανε πράξη ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Μίλησε και μαζί με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσαν το καλό παράδειγμα όπως έκανε και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Γιατί «δεν έχει σημασία σε ποιο σημείο του πλανήτη βρίσκεσαι, αλλά πόσο αγαπάς τον ΠΑΟΚ». Το είπε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το έκαναν πράξη ΠΑΟΚτσήδες από όλο τον κόσμο και από οποιαδήποτε θέση. Ακόμη και εν πλώ από τον Ειρηνικό Ωκεανό!

Γιατί για όλους εμάς ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Και επιβάλλεται να σηκωθεί, όπως λέει ο Πάμπλο Γκαρσία και η φιλοσοφία ζωής του. Όχι μόνο η δική του. Όλων μας. Όχι μόνο στη σχέση μας με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε ότι κι αν κάνουμε και ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο.

Γιατί, όπως όλοι ξέρετε πολύ καλά, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την μάχη.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 12 Μαρτίου.

ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΠΕΙΣ;".

Πηγή:PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια