«Στηρίζουμε την ομάδα»


Στηρίζουμε τον Πάμπλο Γκαρσία και θα τον στηρίζει η πλειοψηφία από μας μέχρι να φτιάξει την ομάδα με τους παίκτες που θα επιλέξει ο ίδιος. 

Σήμερα, όμως, για πολλοστή φορά πέρα από τα ατομικά λάθη ορισμένων παικτών, φέρει ευθύνη και ο Γκαρσία για τις επιλογές των παικτών που έκανε στην αρχική ενδεκάδα. 

Θεωρώ ότι αν κάποιοι απ΄ αυτούς που ξεκίνησαν δεν έπαιζαν καθόλου ή αν κάποιοι έμπαιναν μόνο σαν αλλαγές θα είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. 
 Δεν έπαιξαν καθόλου οι Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Κρέσπο και Τσιγγάρας, ενώ ο Άντρια Ζίβκοβιτς μπήκε σαν αλλαγή όταν η ομάδα έδειξε παθογένεια στο τακτικό κομμάτι.

Αντίθετα ξεκίνησε ο ανέτοιμος Βαρέλα, ο οποίος ευθύνεται και στο γκολ που δεχθήκαμε για την κάλυψη που έκανε στον αντίπαλο επιθετικό που πέτυχε γκολ. Επίσης, ο Σβαμπ με τον Ελ Καντουρί είναι πολύ αργοί στα χαφ και δεν πρέπει να παίζουν μαζί, γιατί μαζί δεν κάνουν ούτε έναν παίκτη για να ανταποκριθούν σωστά στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Ο Ροντρίγκο είναι γρήγορος, ενώ έδειξε μέχρι τώρα ότι από τα δεξιά σα μπακ τα πάει πολύ καλά. Θα μπορούσε να παιξει από τα αριστερά ο Βιεϊρίνια αντί του Περέιρα που λόγω απειρίας δεν είναι έτοιμος για ενδεκάδα. 
Ο Μουργκ είναι ξεκάθαρα η αλλαγή του Ζίβκοβιτς και όχι το αντίθετο. 
Ο Μιχαηλίδης με τα προσόντα που έχει δεν είναι για να κάθεται συνέχεια στον πάγκο. 

Τέλος, ο Τσιγγάρας έδειξε ότι βρήκε ρυθμό με πολύ καλές εμφανίσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί να κάθεται στον πάγκο... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια