Ο Ιβάν πήρε «φωτιά»

Κάποιοι λένε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει «παρατήσει» τον ΠΑΟΚ. Πολλοί θεωρούν πως είναι απομονωμένος στο κτήμα του στο Ροστόφ. Γράψτε λάθος.

Η αλήθεια είναι πως πριν αρκετούς μήνες, βρισκόταν σε ένα διάστημα «αποφόριστης». Ο λόγος; Τα κυβερνητικά κλιμάκια. Υπήρχε μια άρνηση γύρω από το πρόσωπό του, όμως με τον καιρό το κλίμα άλλαξε καθώς ο ίδιος ξεκουράστηκε και πλέον αναμένεται να μπει δυνατά την νέα σεζόν. 

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, υπάρχει το λιμάνι που είναι σε πλήρη ανάπτυξη, υπάρχει το Πόρτο Καράς, που εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει μεγάλα κίνητρα να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Η μόνη ασχολία του Ιβάν είναι ο ΠΑΟΚ. Τελευταία έχει πάρει «φωτιά» με τις συνεχείς επικοινωνίες ανάμεσα σε αυτόν και των στελεχών της ομάδας, αλλά και πολλούς εξωδιοικητικούς παράγοντες.


Πηγή FORZA

 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. You have cursed my mother many times due to your malignant ignorance since you cannot here, try in on you tube, j e r k Kamora www.osfp.gr O κωφος λιμην 1926 Πασχαλης Καμορα  H. G. Liddell and R. Scott nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή