Επιμένουν οι Βέλγοι για Τζόλη - Ποιος ο ρόλος του Κρμέντσικ

Οι εμφανίσεις του νεαρού άσου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Κλαμπ Μπριζ, που ήθελε να τον κάνει δικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς να τα καταφέρει.

Βλέποντας τα δημοσιεύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στις όποιες συζητήσεις και ξεκαθάρισε το τοπίο πρόσφατα, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για τους Βέλγους ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει τελειώσει...

Με τον Μάικλ Κρμέντσικ να δηλώνει ευτυχισμένος στην Τούμπα και να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στον "Δικέφαλο", οι Βέλγοι στέκονται στις δηλώσεις του κι επανέρχονται σήμερα, βάζοντας στο... κόλπο για μία ακόμη φορά και τον Τσέχο.

Η ιστοσελίδα hln.be υποστηρίζει πως η στάση του Τσέχου στράικερ, μπορεί να βοηθήσει την Κλαμπ Μπριζ να φτάσει σε ένα deal με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τη "χρυσή" τομή και την τιμή του Τζόλη να πέφτει.

"Ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ κι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει για να τον κρατήσει, με την Μπριζ να δίνει 6 εκατ. ευρώ για αυτόν. Ο Κρμέντσικ μπορεί να παίξει ρόλο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Τζόλη το καλοκαίρι", αφήνοντας ανοικτό... παραθυράκι, με φόντο το καλοκαίρι.

Πηγή: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια