Συζητά και για δανεισμό!

 

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ φαίνεται πως είναι ο φορ που αναζητούσε ο ΠΑΟΚ και ήδη στην Τούμπα έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το πως θα παραμείνει ο Τσέχος στη Θεσσαλονίκη και μετά το καλοκαίρι.

Είναι γνωστό ότι στον δανεισμό του από την Μπριζ δεν υπάρχει οψιόν αγοράς (για να συνέβαινε αυτό, οι Βέλγοι ζητούσαν ένα πολύ υψηλό ενοίκιο για το δεύτερο μισό της σεζόν!) κι έτσι η συζήτηση θα γίνει από μηδενική βάση.

Οι πρώτες ανεπίσημες επαφές έδειξαν ότι η Μπριζ θέλει να ξεκινήσει από τα 6 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που τον αγόρασε τον Ιανουάριο του 2020 από την Πλζεν. Είναι φανερό ότι αυτό το ποσό θα πέσει και στα επίπεδα που ξεκίνησαν οι Βέλγοι, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ακολουθήσει.

Στην Τούμπα ξέρουν ότι ο Κρμέντσικ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Μπριζ, που έχει ήδη τρεις σέντερ φορ στο ρόστερ της και ξέρουν ότι με το ποσό που ζητούν οι Βέλγοι, δεν πρόκειται να βρουν αγοραστή.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με την Μπριζ για την αγορά του Τσέχου εφόσον οι Βέλγοι κατεβάσουν αρκετά τον πήχη, σε διαφορετική περίπτωση, θα ρίξει στο τραπέζι και την επιλογή ανανέωσης του δανεισμού με ενοίκιο και προκαθορισμένη ρήτρα για το άλλο καλοκαίρι.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μειώσει το ρίσκο της αγοράς, μοιράζοντας παράλληλα το κόστος σε δύο ποδοσφαιρικές σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση έχει... μέλλον και στα συν του ΠΑΟΚ είναι πως έχει μαζί του και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια