Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τον Τζόλη!

Αυτήν την εποχή είναι το πιο καυτό ονομα που κυκλοφορεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το όνομα του είναι ήδη στις ατζέντες μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Ο Χρήστος Τζόλης ήρθε με φορα στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή της Ελλάδας και όλα δείχνουν ότι οχι μονο δεν θα μείνει για πολύ στα ελληνικά γήπεδα αλλα μπορει να φέρει και ενα ποσό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα!

Ο 19χρονος επιθετικός που μετρα 16 γκολ και 9 ασίστ σε 34 παιχνίδια φέτος, έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και το όνομα του είναι μέσα σε αυτά που θα κάνουν θόρυβο το καλοκαίρι.

Ήδη χθεσινό αγγλικό δημοσίευμα ανεβάζει την τιμή του στις 16 εκατομμύρια λίρες και έστω και αν αυτά είναι θεωρητικά δείχνουν σίγουρα την τάση. Το νούμερο για τον άσο του ΠΑΟΚ θα ξεφύγει από την στιγμή που το ονομα του είναι στις λίστες όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Η Βάσερμαν, μια εταιρία με βάση το Λος Άντζελες, έδειξε στον Τζόλη και στον ΠΑΟΚ πως είναι η κατάλληλη για να διαχειριστεί τον 19χρονο επιθετικο.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη εταιρία εγγυήθηκε πως μπορει να φέρει αυτο καλοκαίρι μια πρόταση 15 με 20 εκατομμύρια για τον Τζόλη.

Η συγκεκριμένη ξανα εταιρία, εχει καλές επαφές με την Αγγλία και κανει δουλειές με πολλές ομάδες της πρεμιερ λιγκ. Στην Γερμανία έχει τον 18χρονο Ρέινα, το παιδί θαύμα της Ντόρτμουντ, και τέλος μπορει να φέρει καλές προσφορές και από Ισπανία.

Το σχέδιο που φαίνεται να έπεσε στο τραπέζι είναι αυτη η εταιρία να φέρει πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα λειτουργήσει ως σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Οι Αμερικανοί λένε πως μπορούν να φέρουν πρότασης ύψους έως και 20 εκατομμύρια με τον ΠΑΟΚ να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια