Ανώμαλη προσγείωση!Για άλλη μια φορά, ο ΠΑΟΚ προδόθηκε απο ατομικά λάθη και υπέστη την ήττα απο τον Αστέρα με 2-1 . Ένας ΠΑΟΚ που είχε πολυ ώρα την μπάλα στα πόδια του αλλά χωρίς ουσία. Δυσκολεύοταν να δημιουργήσει, να κινηθεί στα μεσοδιαστήματα, να κερδίσει στημένες φάσεις αλλά και να βγάλει ένταση στο παιχνίδι του. 

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε μετρήσει το τέρμα του Κρμεντσικ στο 21', όταν και υποδείχθηκε σε θέση οφσαιντ, σε μια εξαιρετικά οριακή φάση. Για άλλη μια φορά, το συνδρομητικό κανάλι δείχνει την ποιότητα του, προβάλλοντας πλάνα απο το διάστημα! Βέβαια, όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία επι του αποτελέσματος. Ατομικό λάθος απο Βαρέλα και Μιχαηλίδη και 2-0. Ο ΠΑΟΚ πλέον ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Οι προσθήκες των Τζόλη-Ζιφκοβιτς-Καγκάβα έδωσαν περισσότερο κινητικότητα και ένταση στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι του Δικεφάλου αλλά τα περιθώρια είχαν στενέψει αρκετά. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ ηττημένο, βρήκε τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα βήμα πίσω στα βήματα προόδου που έδειχνε να έχει κάνει.

Δεν είναι όμως καιρός για δάκρυα. Η ομάδα έχει μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (μεσολαβεί η ρεβανς με τη Λαμία την τετάρτη) απέναντι στον Άρη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει για να αναρριχηθεί βαθμολογικά αλλά και ακόμα περισσότερο για να δώσει ηχηρές απαντήσεις σε μερικά φαντάσματα που κυκλοφορούν στην πόλη. Ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα, οι παίκτες να αντιληφθούν το τι πρέπει να κάνουν την Κυριακή στην Τούμπα και μετά να οδεύσει η ομάδα ολοταχώς για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Θερμή παράκληση να μείνουμε μακριά απο την εσωστρέφεια και την κριτική περί παικτών και προπόνητη. Η ομάδα φαίνεται οτι έχει άστρο, κάτι σπουδαίο έρχεται και θα είμαστε εδώ ή βασικά θα είμαστε μέσα στην Τούμπα μας να το καμαρώσουμε. ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια