«Ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον ΠΑΟΚ!


Ο μεγάλος άτυχος της κυριακάτικης αναμέτρησης της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο μπακ των φιλοξενούμενων, Βασίλης Βιτλής που σε μια ανύποπτη φάση υπέστη κάταγμα στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού του και θα χάσει τη σεζόν.

Η «Ελαφρά ταξιαρχία» ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/2) ότι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον επικεφαλής ιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωάννη Ράλλη «για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών και την ευαισθησία που υπέδειξε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής. Ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός, χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Αντρέα και Νίκο Πισκοπάκη και το επιτελείο τους.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης εύχεται στον Βασίλη Βιτλή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει κοντά μας πιο δυνατός. Τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιωάννη Αθ. Ράλλη για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών και γενικότερα την ευαισθησία που επέδειξε στη δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή μας στιγμή του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια