Γκαρσία: «Παλεύουμε για τον κόσμο που θέλει τον ΠΑΟΚ ψηλά» 

Στο άγχος και τη νευρικότητα που έδειξαν σε ορισμένα σημεία οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, σχολιάζοντας:

«Η ομάδα ξεκίνησε καλά. Σκοράραμε και ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι από στατική φάση κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Δεν πτοηθήκαμε. Συνεχίσαμε να κυνηγάμε το δεύτερο γκολ. Σε κάποιες στιγμές μπορεί να δείξαμε άγχος, νευρικότητα, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί επειδή η αύρα που υπάρχει είναι αρνητική και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε, με μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες που διαθέτουμε. Αυτός είναι ο δρόμος».

Σε ερώτηση για τα γκολ που δέχεται η ομάδα:

«Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και για αυτό χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη. Για εμένα είναι κρίμα που δεν παίζουμε με κόσμο γιατί θα τους βοηθούσαν στην ψυχολογία. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε με πάρα πολύ πίστη, γιατί ξέρουμε καλά ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θέλει να δει τον ΠΑΟΚ ψηλά και εμείς παλεύουμε για αυτόν τον κόσμο».

Για την χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια ως αριστερό μπακ:

«Όπως έχουμε πει πάντα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το καλό built up που έχουμε από πίσω και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

Τέλος, για τον Μπαμπά:

«Ξέρουμε ότι δυστυχώς του λείπει αρκετά ο αγωνιστικός ρυθμός. Όταν ήρθε κάναμε τα εργομετρικά για να δούμε σε τι κατάσταση είναι, υπάρχει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αύριο όμως έχουμε έναν φιλικό αγώνα για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορεί να αγωνιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. en.uoa.gr Aλλου τα κοιτας - αλλου τα ηττας - Παγκοινος Αιδας - θαλαμΟς παγΚοιτας 1926 Πασχαλης Καμορα https://www.youtube.com/watch?v=qzholfY9Rxo&t=22s

    ΑπάντησηΔιαγραφή