Σε τεντωμένο σχοινί

Η Κηφισιά ταξίδεψε στη Βέροια αλλά το ματς με τον Φίλιππο δεν έγινε ποτέ, όπως ακριβώς συνέβη πριν μία εβδομάδα και με τον ΠΑΟΚ που παρέμενε «εγκλωβισμένος» στη Σύρο.

Προβληματισμό και εκνευρισμό προκαλεί στις ομάδες το μπαράζ αναβολών αγώνων εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο της Λίγκας που δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο εξαιτίας των κρουσμάτων που εντοπίζονται σε παίκτες.

Το ταξίδι της Κηφισιάς μέχρι τη Βέροια, αλλά η έκτακτη αναβολή της αναμέτρησης προκάλεσε την οργή της αθηναϊκής ομάδας που λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ζήτησε τη διεξαγωγή έκτακτου συμβουλίου στη Λίγκα.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν μιας και στα μέσα Μαρτίου πρέπει να ξεκινήσει η τελική φάση του πρωταθλήματος, πληθαίνουν διαρκώς τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη αναβλήθηκε τελικά όλη η αγωνιστική, ενώ και το Σάββατο θα είναι... λειψή καθώς τη δεδομένη στιγμή μόνο το Κηφισιά - ΠΑΟΚ φαίνεται ότι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

Με τις ημερομηνίες να πιέζουν και τους αθλητές να αναγκάζονται μετά από καραντίνα να επιστρέψουν άμεσα σε ρυθμούς αγώνων, το πρωτάθλημα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, την ώρα που οι διοργανώσεις του κυπέλλου και του Λιγκ Καπ δεν αποκλείεται να πάνε και φέτος... περίπατο.

Πηγή:PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια