Αναβλήθηκε το Θέτις - ΠΑΟΚ!


Σε αναβολή οδηγήθηκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Θέτις που ήταν ορισμένο για την Τετάρτη (24/2), λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον.. Α.Ο.Φ. Πορφύρας, που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος το περασμένο Σάββατο.

Για προληπτικούς λόγους η ΕΟΠΕ αποφάσισε, μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων, να αναβάλει την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει : 

O Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της Ομάδας Γυναικών του Συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021 βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης αναβάλλει τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις – Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική.

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια