Η απόδοση των παικτών!Το PAOK COMMUNITY σας παρουσιάζει την απόδοση των παικτών του δικεφάλου στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα.

Ζίβκοβιτς: Είχε 3-4 έγκαιρες επεμβάσεις και εξόδους. Δεν φέρει κάποια ευθύνη στα γκολ.

Βιεϊρίνια: Ήταν από τους λίγους που απέδωσαν απόψε. Σε καμία περίπτωση η αγωνιστική του εικόνα δεν θυμίζει την ηλικία του. Από τους πιο σταθερούς παίκτες από την επανένταξή του στην ομάδα και μετά.

Βαρέλα: Κακή εμφάνιση για τον έμπειρο στόπερ. Ανεπίτρεπτο λάθος στο δεύτερο γκολ του Αστέρα στην κεφαλιά που έχασε από τον Μπαραλες. Πολύ κακή εμφάνιση.

Μιχαιλίδης: Εξίσου κακός με τον Βαρέλα. Τραγικό λάθος στο 2ο γκολ του Αστέρα. Καλός με τα πόδια αλλά ασταθής στην αμυντική λειτουργία.

Ροντρίγκο: Πολύ κακή εμφάνιση και για αυτόν. Τον περνούσαν πάρα πολύ εύκολα οι παίκτες του Αστέρα, ενώ φταίει και στο πρώτο γκολ των Αρκάδων.

Τσιγγάρας: Ξανά από τους καλύτερους! Πολλά τρεξίματα, πολλά κλεψίματα πολλές μεταβιβάσεις. Ο κορμός του κέντρου. Κάνει πολύ καλά την δουλειά του 6αρο8αριου. Ίσως ο MVP.

Ελ Καντουρί: Πολύ κακός και αυτός. Αρκετά λάθη, παρά πολλές λάθος πάσες, φάουλ χωρίς λόγο. Γενικά δεν βοήθησε την ομάδα.

Ουάρντα: Μέτριος. Πολύ πεσμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Προσπάθησε να απειλήσει όμως χωρίς αποτέλεσμα. 

Μουργκ: Έβγαλε διάθεση στην αρχή αλλά και αυτός χωρίς αποτέλεσμα. Έλειπε η ταχύτητα και το 1V1 στο πρώτο μέρος. Βοήθησε η είσοδος του Ζίβκοβιτς στο δεύτερο.

Λάμπρου: Κάκιστος και αυτός. Χωρίς ενέργεια, χωρίς τελική προσπάθεια, τίποτα. Γενικά δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Τζόλη.

Κρμέντσικ: Κινήθηκε καλά εκτός περιοχής δημιουργώντας χώρους, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Λαμίας.

Τζόλης: Έβγαλε την ενέργεια που δεν έβγαλε ο Λάμπρου. Δεν μπόρεσε να βρει πολλούς χώρους. Μέτρια εμφάνιση.

Α. Ζίβκοβιτς: Πολύ καλός ξανά! Τρίτη συνεχόμενη καθοριστική εμφάνιση, 3ο συνεχόμενο γκολ. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Μπαμπα: Πέρασε στην θέση του Ροντρίγκο για να δώσει βοήθεια επιθετικά με τις ενέργειες και τις σέντρες του. Έδωσε πολύτιμη ενέργεια αλλά δεν ήταν αρκετό.

Καγκάβα: Μπήκε στην θέση του Ελ Καντουρί για να κάνει παιχνίδι, ωστόσο ήταν πολύ καλά κλεισμένος. Δεν μπορεί να κριθεί περαιτέρω.

Σβιντέρσκι: Πέρασε στην θέση του Ουάρντα για να γεμίσει την περιοχή του Αστέρα. Δεν μπορεί να κριθεί.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. en.uoa.gr O Kαμορα, και ο Μπουταρης Ο παραπληξ, και ο οινοφλυξ Η λασθη, και ο προαγωγος nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή