Ο Ζέρβας για τη Νέα Τούμπα


Για τα αθλητικά έργα στην πόλη, τη Νέα Τούμπα αλλά και για την μετάβαση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Συγκεκριμένα, είπε:

“Το Μάρτιο θα έρθει πάλι στο Δημοτικό συμβούλιο το χωρικό σχέδιο της Νέας Τούμπας, είναι τυπική διαδικασία, αλλά πρέπει να ξαναπεράσει, για να δοθεί η έγκριση και να πάει στο συμβούλιο Επικρατείας για υπογραφές. Αυτό προβλέπει ο Νόμος για την έγκριση των πολεοδομικών όρων, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες μετακίνησης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, όπου θα πληρώσει την ανάπλαση, αλλά όσα χρήματα δώσει ο ΠΑΟΚ, θα αφαιρεθούν από τα μισθώματα και το Στάδιο θα διατηρήσει τα τμήματα στίβου που φιλοξενούνται εκεί και προπονούνται οι αθλητές μας”.

“Δεν έχουν γίνει ακόμη σχέδια για τη “Νέα Τούμπα”, γιατί δεν μπορούν να γίνουν, εάν δεν τελειώσουν τα θέματα του χωρικού σχεδίου. Αμέσως μετά, η ΠΑΕ ΑΟΚ θα δώσει εντολή σε αρχιτεκτονικό γραφείο, μέσω διαγωνισμού για τον σχεδιασμό του νέου γηπέδου, Τώρα, μπορούμε να δούμε μόνο το περίγραμμα του γηπέδου μέσα στα γενικά σχέδια, αλλά πρόκειται για ένα τεράστιο έργο ανάπλασης της περιοχής της Τούμπας και κατασκευής ενός μεγάλου γηπέδου, σύγχρονου και μοντέρνου που θα χτίσει εκεί ο ΠΑΟΚ”.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια