Είναι δίπλα μας και με πράξεις…

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με πολύ διαφορετικό τρόπο και παρουσίες έκπληξη. Οι αρχηγοί της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μαζί με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρυπίδη, ήταν στο PAOK Sports Arena και λίγο πριν από την προπόνηση της ομάδας, παρέδωσαν στο Θανάση Χατζόπουλο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους ποδοσφαιριστές και το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ευχαρίστησε και τα τρία εκλεκτά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε είναι δίπλα μας όλος ο ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλος ο ΠΑΟΚ μαζί και να είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια από την πλευρά του, τόνισε: «Ξέρω ότι αρκετά παιδιά στηρίζουν το μπάσκετ από την αρχή της σεζόν και με αγορά διαρκείας. Μαζέψαμε ένα συμβολικό ποσό και να ξέρετε ότι είναι από την καρδιά μας. Και θα είμαστε πάντα εδώ για ότι και να χρειαστείτε».

Το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Τριλυράκης, υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena Αντρέ Βιεϊρίνια, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Χρήστο Καρυπίδη, οι οποίοι είχαν μία πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννη, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο Αντρέ Βιεϊρινία είχε ιδιαίτερη συζήτηση και με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγη: PAOKBC

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια