«Δουλεύω σκληρά, επόμενος μου στόχος η βελτίωση»


Ο Γιώργος Κούτσιας για την παρουσία του στην πρώτη ομάδα, τους στόχους και τα όνειρά του, τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Σίντζι Καγκάβα καθώς και το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία


Την επιθυμία του για βελτίωση προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται για να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Γιώργος Κούτσιας.


0 17χρονος επιθετικός, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι στη Λαμία, μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε: 

Για το πως βιώνει την πρώτη επαγγελματική του χρονιά: «Ναι όλα για μένα άρχισαν νωρίς. Είναι κάτι που το θέλω, δουλεύω σκληρά γι' αυτό. Είμαι στην πρώτη ομάδα εδώ και μισό χρόνο και δουλεύω σκληρά για να φτάσω να παίξω με την πρώτη ομάδα».

Για τα μελλοντικά του όνειρα: «Επόμενος στόχος για μένα είναι η βελτίωση. Στόχος είναι επίσης να παίρνω παιχνίδια, να υπολογίζομαι και να είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Για τις διαφορές που βιώνει στην παρουσία του στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι όλα διαφορετικά. Είναι σημαντικό όλο αυτό που είμαι από μικρός στην πρώτη ομάδα που έχω για συμπαίκτες παίκτες όπως ο Βαρέλα, ο Καγκάβα. Παίρνω παραδείγματα, την νοοτροπία τους, τον επαγγελματισμό τους».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι σημαντικό πως τον γνώριζα από την Κ19. Με είχε ανεβάσει από την Κ17 και με είχε βασικό με είχε καθιερώσει. Είναι σημαντικό για μένα, όχι μόνο για τους μικρούς, αλλά και για όλη την ομάδα, βγάζουμε πράγματα πολύ πιο ελεύθερα».

Για το αν ονειρεύεται το πρώτο του γκολ: «Το ψάχνω, το θέλω, ο επιθετικός από το γκολ τρέφεται και θέλω πολύ να σκοράρω».

Για το γεγονός πως δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα: «Βοήθησε το γεγονός πως δεν είχαμε παιχνίδι την Τετάρτη. Είναι σημαντικό το πρωτάθλημα και το κύπελλο για εμάς. Πάμε πάντα για τη νίκη και είναι καλό πως ξεκουραστήκαμε και πήραμε ανάσες για να τα δώσουμε όλα με τη Λαμία».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Θα είναι δύσκολο, όλα είναι δύσκολα. Αν δεν δώσει το 100% και δεν είσαι συγκεντρωμένος. Με καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις και θα είναι όλα καλά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια