«Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας, μεγάλη εμπειρία για μένα»

Την άποψη πως υπήρξαν παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του, εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova με αφορμή το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (15:00), ο 20χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ είπε: 

Για τις δύο νίκες με Παναιτωλικό και ΑΕΛ και τι κρατάει από αυτές: «Κρατάμε τις καλές εμφανίσεις στα δύο αυτά παιχνίδια, τους βαθμούς και την ψυχολογία που παίρνουμε από τα παιχνίδια αυτά και τις νίκες που τις χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά».

Για το αν υπήρξαν παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του: «Ναι, εννοείται. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, υπήρξαν ματς που δεν πήραμε τους βαθμούς που θα μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και θα έρθουν οι βαθμοί».

Για τη δική του παρουσία στην πρώτη ουσιαστικά επαγγελματική του χρονιά: «Για μένα είναι όλα αυτά εμπειρίες. Παίρνω παιχνίδια και με τον προηγούμενο προπονητή και με τον κ. Γκαρσία. Είναι μια μεγάλη εμπειρία».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Γνωρίζουμε πως είναι μια καλή ομάδα. Και στον πρώτο γύρο έπαιξε καλά ο Απόλλων. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο θα είναι και το σημερινό και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι για τη νίκη. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να ξεκινήσουμε έχοντας κυριαρχία, να πάρουμε την κατοχή και να παίξουμε επιθετικά».

Πηγή:PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια