Ολοταχώς για Final 8 στο Κύπελλο!


Το Κύπελλο έχει διακοπεί, όπως και όλες οι διοργανώσεις που γίνονται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, ωστόσο στην Ομοσπονδία φαίνεται ότι πήραν την οριστική τους απόφαση για διεξαγωγή Final 8 για πρώτη φορά στην ιστορία.

Υπενθυμίζουμε πως όταν πάρθηκε η απόφαση για αναστολή των διοργανώσεων της ΕΟΚ, το Κύπελλο ήταν στην προημιτελική φάση με τα ζευγάρια να είναι τα εξής:

Λαύριο-ΑΕΚ
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
Κολοσσός-Προμηθέας
Παναθηναϊκός–Περιστέρι

Τα παιχνίδια ήταν να γίνουν στις έδρες των πρώτων ομάδων, ωστόσο, από τις αρχές Νοεμβρίου, στην ΕΟΚ είχε ωριμάσει η σκέψη για διεξαγωγή Final 8, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.


Άλλωστε φέτος, δεν υπάρχει και ο μόνιμος... φόβος της παρουσίας οπαδών στις εξέδρες, οπότε ένα Final 8 σε συνθήκες «φούσκας» ίσως και να αποτελούσε μονόδρομο για να ολοκληρωθεί κανονικά η διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από Αθήνα, στην ΕΟΚ πλέον αποφάσισαν οριστικά για διεξαγωγή Final 8, με πιθανότερη τοποθεσία τη Ρόδο και το νέο κλειστό της Καλλιθέας, στο οποίο αγωνίζεται από πέρσι ο Κολοσσός, ενώ σα δεύτερη επιλογή, φαίνεται να υπάρχει και η Αθήνα. 


Πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις από πλευράς ΕΟΚ, καθώς και οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, που όπως και να το κάνουμε, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, δίνει άλλο ενδιαφέρον.

Πηγή: paok24.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια