Μίνι προετοιμασία για την ομάδα γυναικών!


Έτοιμη για επιστροφή στις προπονήσεις είναι η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, με τις παίκτριες να υποβάλλονται σε τεστ covid προκειμένου να μπούνε και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Οι Ρεμπέκα Ακλ, Νουκίγια Μάγιο και Βαλεντίνα Τσαβόνι που λείπουν, αναμένονται μέχρι την προσεχή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Όπως αναφέρει το τμήμα μπάσκετ:

«Σε τεστ covid υποβλήθηκε η ομάδα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Α1 για την επιστροφή στις προπονήσεις. Παίκτριες, τεχνικό τιμ και παράγοντες του τμήματος, πραγματοποίησαν τα απαραίτητα τεστ και αναμένουν τα αποτελέσματα για να επιστρέψουν την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι τρεις απούσες, Ρεμπέκα Ακλ, Νουκίγια Μάγιο και Βαλεντίνα Τσαβόνι αναμένονται στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, με σκοπό να ενσωματωθούν μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες στην... μίνι προετοιμασία μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ όλα τα τμήματα που συμμετέχουν στις Α1 Κατηγορίες θα υποβάλλονται σε τεστ κάθε εβδομάδα».

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια