Γκαρσία: «Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV στάθηκε στο πρόβλημα του σκοραρίσματος για τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη που γίνονται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές και τη βελτίωση που έχουμε δείξει. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να δουλευτούν και κάποια άλλα όχι. Μας λείπει το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη που δεν μπορείς να κάνεις σε αυτό το επίπεδο χωρίς να τα πληρώσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη».

Για τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βελτιώνεσαι με την καθημερινή δουλειά στα τελειώματα. Στο αμυντικό κομμάτι έχει να κάνει με την συγκέντρωση που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Δυστυχώς όταν δεν πετυχαίνεις τα γκολ που πρέπει η αμυντική γραμμή δείχνει νευρική. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και πρέπει να μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, για να βελτιώσουμε τα κομμάτια που δεν έχουμε βελτιώσει».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, απλά μας λείπει η λεπτομέρεια που θα κρίνει αν θα μπει το γκολ ή όχι. Ίσως θα πρέπει να μην ρισκάρουμε τόσο πολύ και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Για τα νέα πρόσωπα και την μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε τρεις παραπάνω επιλογές που μπορούν να μας βοηθήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις. Ο επιθετικός που μπήκε έδωσε κάποια πράγματα στην ομάδα, ο Λάμπρου θέλει να αποκτήσει ρυθμό και είναι στο δικό μας χέρι να τους βοηθήσουμε να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν πράγματα».

Πηγή: inPAOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια