Λυκογιάννης: «Το χειρότερο ήταν η έλλειψη επιθυμίας για νίκη...»!


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα της ομάδας του, στην ήττα με 76-56 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν είναι πολλά που μπορούμε να πούμε. Ο αντίπαλος έδειξε μεγαλύτερη διάθεση κι επιθυμία για τη νίκη. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο φανήκαμε χωρίς ενέργεια και το πιο αρνητικό για μένα, χωρίς επιθυμία να νικήσουμε.

Βγάλαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο το οποίο από τη μία, πρέπει να μας προβληματίσει έντονα, από την άλλη όμως, μας δίνει και ένα μήνυμα για τη συνέχεια. Είχα πει ότι οι απουσίες της ΑΕΚ θα ενεργοποιήσουν τους υπάρχοντες παίκτες τη ΑΕΚ και το είχαμε επισημάνει και στους παίκτες μας. Η εικόνα μας έδειξε ότι δε μπήκαμε με τη σωστή νοοτροπία και το σωστό σκεπτικό στο παιχνίδι».

Λίγο αργότερα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσουμε. Τα πιο συμπαθητικά λόγια που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ντροπιαστική η εμφάνιση μας. Πολλοί παίκτες για να μην πω όλοι ήταν εκτός κλίματος. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την εμφάνιση».

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια