Τα εκατομμύρια χορεύουν στα πόδια του!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, τέσσερις ήταν οι φορές ήταν οι προτάσεις που έφτασαν στον ΠΑΟΚ αυτήν την εποχή για την απόκτηση του... wonderkid της Τούμπας, τον Χρήστο Τζόλη. 

Ο νεαρός που σήμερα κλείνει τα 19 του χρόνια, είναι αυτήν την εποχή στα πιο καυτά ποδοσφαιρικά πρότζεκτ σε τέτοιες ηλικίες και το όνομα του βρίσκεται στην ατζέντα σχεδόν όλων των τεχνικών διευθυντών της Ευρώπης.

Τις τελευταίες εβδομάδες τέσσερις ομάδες εμφανίστηκαν διατεθειμένες να τον αποκτήσουν προσφέροντας διψήφιο αριθμο εκατομμυρίων.

Για την ώρα με βάση τις προσφορές η τιμή του Τζόλη είναι στα 10 εκατομμύρια, καθώς εκεί κυμάνθηκαν όλες οι "εκδηλώσεις ενδιαφέροντος". Η μία ήταν πράγματι από την Κλαμπ Μπριζ (στο τραπέζι δεν έπεσε το όνομά του Κρμέντσικ) ενώ άλλη μια ήταν από την Ιταλία.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ σε αυτές τις προτάσεις ήταν ίδια. "Ο Τζόλης δεν πωλείται!"

Στην Τούμπα δεν μπήκαν στην διαδικασία να συζητήσουν αυτές τις προτάσεις και το αφήνουν για το μέλλον, αφού είναι σαφές πως όπως πηγαίνουν τα πράγματα, η αξία του Τζόλη θα ανέβει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 

Και αν είναι να πωληθεί το καλοκαίρι, αυτό θα συμβεί μόνο για ενα ποσό που θα κάνει τα δεκα εκατομμύρια να φαίνονται λίγα.

Υπέρ του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι ο Τζόλης είναι πολύ προσγειωμένος, καθώς και ότι στην πρόσφατη ανανέωση του δεν μπήκε ρήτρα.

Πηγή: FORZA 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια