Σταυρόπουλος: «Θέλουν να σβήσουν όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ»!


Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ και εξήρε την προσπάθεια που κάνουν στην ΚΑΕ οι Χατζόπουλος και Τριλυράκης αναφορικά με το θέμα της ΑΜΚ και των χρεών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ΑΜΚ της ΚΑΕ:

«Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια από τον κ. Χατζόπουλο και τον κ. Τριλυράκη. Αισθάνομαι μια ευθύνη γιατί είμαι ένας από τους ανθρώπους πίεσαν τον Χατζόπουλο να μπει μπροστά. Είναι στα γραφεία κάθε μέρα και οι δύο, προσπαθούν να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε μία διαφορετική γραμμή. Θέλουν να σβήσουν όλα τα χρέη και το κάνουν βήμα-βήμα. Οι τελευταίες πληροφορίες είναι πιθανό να ανέβηκαν και πάνω από τις 150.000. Ο στόχος είναι οι 500.000. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια».

Για την επιλογή του να στηρίξει την υποψηφιότητα Λιόλιου:

«Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Το κάθε σχήμα έχει το δικό του σχεδιασμό. Εγώ βλέποντας τα πρόγραμμα, είδα ότι του κ. Λιόλιου έχει στρατηγική. Είχα μία μεγάλη κουβέντα μαζί του και πείστηκα ότι όλοι μαζί και ενωμένοι, μπορούμε να αλλάξουμε. Η στρατηγική του καθενός είναι διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει με ποιον θα πάει. Εγώ, ως πρόσωπο, πιστεύω πολύ στον κ. Λιόλιο, αλλά πρέπει μετά τις εκλογές να είμαστε όλοι μαζί».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια