Γκαρσία: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Ουρουγουανό τεχνικό του ΠΑΟΚ να μιλά και για την μεταγραφική ενίσχυση τονίζοντας ότι θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό: «Εμείς πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε κάποια νευρικότητα, από την άλλη ο αντίπαλος δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία. Από εκεί και πέρα ανεβάσαμε πάρα πολύ τις στροφές μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που θέλω να βλέπω. Είμαι ικανοποιημένος από όλη την εικόνα της ομάδας. Ο Ντούγκλας είχε κίτρινη κάρτα και ήταν επικίνδυνο, από την άλλη ήταν και αλλαγή τακτικής η είσοδος του Ελ Καντουρί».

Για τα νέα πρόσωπα: «Από την στιγμή που βρίσκονται σημαίνει ότι έχουν την δυναμική να αγωνιστούν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλιώς δεν θα ήταν εδώ. Ξέρουμε ότι έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, υπάρχει ένα πλάνο για την χρησιμοποίησή τους και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το καλύτερο πρόγραμμα, για να μπορέσουμε να τους έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή: «Ποτέ δεν ξέρεις πάντα υπάρχουν κινήσεις τις τελευταίας στιγμής, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα και χρειαζόμαστε υπομονή και να μην κάνουμε μεταγραφές για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφές».

Πηγή: INPAOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια