Γκαρσία: "Ερχονται δύο μεταγραφές"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την απογοήτευση όλων στην ομάδα για την απώλεια των βαθμών, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι αυτό που έλειψε στον Δικέφαλο ήταν το γκολ.Για τους βαθμούς που άφησε ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα, την αναποτελεσματικότητα στις τελικές φάσεις, την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και τη συνέχεια, μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Δικεφάλου είπε:

«Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε πολλά κορνέρ, δουλέψαμε πολύ στα κόρνερ αυτή την εβδομάδα, αλλά μας έλειψε το γκολ. Δεν βρίσκαμε τον στόχο και το πληρώσαμε όταν ο αντίπαλος με μία φάση στην οποία δεν μαρκάραμε καλά σκόραρε.

Οι παίκτες προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Εάν σκοράρεις στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι αλλάζει. Ο αντίπαλος μπορεί να ανοιχτεί και άλλο. Είχαν μία φάση, έβαλαν γκολ και θέλανε στη συνέχεια να κρατήσουν το σκορ. Έβαλαν πέντε παίκτες πίσω. Είχαμε καρδιά στο τέλος. Θέλαμε τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί. 

Έχουμε πολλά ματς. Ο Λάμπρου δεν μπορούσε να αγωνιστεί, γιατί δεν ήρθαν τα χαρτιά του. Έρχονται ακόμη δύο μεταγραφές. Από αύριο ξανά δουλειά. Πρέπει να εστιάσουμε στις τελικές φάσεις. Κάποιες φορές μπορεί να είσαι σε κακή μέρα και να το πληρώσεις, γι΄αυτό πρέπει να δουλεύουμε».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια