Δημήτρης Γιαννούλης: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Ο κορωνοϊός και ο τραυματισμός του τον κράτησαν πίσω όπως ήταν φυσικό. Προς το παρόν το θέμα το παραμένει «παγωμένο».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα άτυχος καθώς τόσο οι περιπέτειες της υγείας του με τον κορωνοϊό όσο και ο τραυματισμός του τον Νοέμβριο τον κράτησαν εκτός γηπέδων. Την ατυχία του αναγνωρίζει και ο ίδιος, καθώς όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νοέμβρης δεν ήταν ο μήνας του.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει επιστρέψει στην δράση, ωστόσο, χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει στην προηγούμενη απόδοσή του, ενώ μέσα στην ίδια την οικογένεια του ΠΑΟΚ σχολιάστηκε η εμφάνισή του με τον Άρη και δη κόντρα στον Μπερτόλιο.

Ωστόσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό η συμβολή του ήταν σημαντική, καθώς έκανε τη σέντρα μέσα από την περιοχή και αριστερά και ο Σβιντέρσκι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ξενόπουλο γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ακόμα, ο «Δικέφαλος» πλέον δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Γαλλία market με την μεγαλύτερη πέραση για τον Γιαννούλη διέρχεται τρομερή οικονομική κρίση με τα τηλεοπτικά και η ανανέωση του συμβολαίου του παραμένει ανοιχτή. Στο «πάγο» όλα μέχρι νεοτέρας…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια