«Αυξάνεται η πίεση, να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας»


Τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και το σημερινό, καθώς και για τον Σίντζι Καγκάβα, εξωτερίκευσε ο Τόμας Μουργκ.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός δήλωσε: 

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, το παιχνίδι ήταν 50-50. Και ο Ολυμπιακός είχε 1-2 ευκαιρίες, αλλά και εμείς, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε νωρίς γκολ, αντιδράσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το τελικό 3-0 είναι βαρύ και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά και μετά το 1-0". 

Για το αν η ήττα από τον Ολυμπιακό γεμίζει πίεση τον ΠΑΟΚ: "Φυσικά, οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Καταλαβαίνουμε και εμείς πως μπροστά μας έχουμε παιχνίδια που μπορούν να μας δώσουν βαθμούς. Τώρα παίζουμε κόντρα στον Παναιτωλικό και πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε καλύτεροι, αυτό είναι σίγουρο". 

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ σήμερα: "Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που βρισκόμαστε το τελευταίο διάστημα. Να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε".

Για τον Σίντζι Καγκάβα: "Φυσικά τον γνωρίζω, έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Φάνηκε ξεκάθαρα από την παρουσία του στις προπονήσεις πως η τεχνική του είναι πολύ καλή. Είναι "δεκάρι", όπως είμαι και εγώ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ".

Πηγή: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια