Το μεγάλο στοίχημα της ΑΜΚ


Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ, που θα ανοίξει σε λίγες μέρες, θα έχει την ευκαιρία και ο απλός φίλος του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει, όπως είχε αναφέρει στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου της, η διοίκηση.

Η συγκεκριμένη κίνηση, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Θανάση Χατζόπουλου και των συνεργατών του, δεδομένου ότι από τη στιγμή που ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά την ΚΑΕ, έχει βγάλει από τη τσέπη του, ένα πολύ σημαντικό ποσό, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής.

Η συμφωνία με την ΕΡΤ, μπορεί να αποτελεί το μεγαλύτερο έσοδο για φέτος, αλλά πέρα από αυτό (καθώς και τη κεντρική χορηγία του ΕΣΑΚΕ), οι άλλες αντίστοιχες πηγές, είναι ελάχιστες.

Έτσι, η διοίκηση της ΚΑΕ, πήρε την απόφαση για το άνοιγμα της Α.Μ.Κ. στον κόσμο, περιμένοντας μέσα από αυτήν τη διαδικασία, να καλύψει το κενό εσόδων που υπάρχει, προκειμένου να «βγει» η χρονιά, με όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Φετινές, αλλά και παλιότερες...

Μέσα στις επόμενες ημέρες, η Α.Μ.Κ. θα ανοίξει και τυπικά, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να έχουν «τρέξει» τις διαδικασίες, προκειμένου να υπάρχουν λογαριασμοί σε όλες τις τράπεζες, προς διευκόλυνση όλων των φίλων του ΠΑΟΚ που θέλουν να υποστηρίξουν οικονομικά και ταυτόχρονα, να αποκτήσουν και μετοχές της ΚΑΕ.

Δεδομένης της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα λόγω κορωνοϊού, στην ΚΑΕ ευελπιστούν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας, για όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια, να βοηθήσει ουσιαστικά το τμήμα, που κράτησε ψηλά το σύλλογο, στα «πέτρινα» χρόνια του ποδοσφαίρου και μάλιστα, το συνδύασε και με δύο ευρωπαϊκούς τίτλους.

Μπορεί από τότε να έχουν αλλάξει πολλά, οι συνθήκες να είναι ακόμα δυσκολότερες τώρα, λόγω πανδημίας, ωστόσο στην ΚΑΕ ελπίζουν ότι μέσα από τη διαδικασία της ΑΜΚ, θα προκύψουν σημαντικά έσοδα.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να βγει στον «αέρα» και ένα πολύ ιδιαίτερη, από πλευράς προσώπων που συμμετέχουν και φουλ... ΠΑΟΚτσήδικη, διαφημιστική καμπάνια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης όλων των φίλων του ΠΑΟΚ.

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια