Λάμπρου: «Να δικαιώσω Γκαρσία και κόσμο»

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα μίλησε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, υπογραμμίζοντας ότι στόχους του είναι «να δικαιώσει τον προπονητή του και τον κόσμο που τον πιστεύει».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νέα χρονιά και το τι προσδοκά από αυτή:

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Σε συλλογικό επίπεδο εύχομαι ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στους τίτλους. Εκεί που αξίζει να είναι. Στους προσωπικούς στόχους εύχομαι πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και δεύτερον να δικαιώσω τον προπονητή και τον κόσμο του ΠΑΟΚ με πιστεύει».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και το πως αισθάνεται:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Επέστρεψα πιο έτοιμος ψυχολογικά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εξελιχθώ μέσα από τον σύλλογο».

Για το πως βίωσε την εμπειρία του στην Ολλανδία:

«Ήταν λίγο δύσκολη. Κρατάω τα θετικά. Με βοήθησε ψυχολογικά ώστε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι. Ήρθα πίσω έτοιμος να παλέψω και να διεκδικήσω την ευκαιρία μου».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από αυτόν:

«Θα δίνω σε κάθε αγώνα το 100%, θα παλέψω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».

Για το πως τον υποδέχτηκαν, τα νέα πρόσωπα και τον Γκαρσία:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό με υποδέχτηκαν εξαιρετικά όλοι οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Οι προπονήσεις είναι έντονες και επίπονες, μας ζητάει συγκεκριμένα πράγματα και εμείς είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

Για τον «καυτό» Γενάρη με τα σερί ματς:

«Θα είναι δύσκολο. Δείχνουμε και είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα κοιτάμε την Λάρισα και είμαστε έτοιμοι για την νίκη».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από το Αλκαζάρ:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον ρυθμό μας και σίγουρα με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα θα πάρουμε την νίκη».

Για το μήνυμα που στέλνει προς όλους ενόψει του 2021:

«Το μήνυμα μου προς τον κόσμο μας είναι πως μας λείπει πολύ. Τον θέλουμε μαζί μας. Θα τους πω πως είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα και στο τέλος να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».


Πηγή:INPAOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια