Γκαρσία: "Αν δεν πετύχω θα φύγω μόνος μου"!


Στην κάμερα της Νόβα μίλησε μετά την λήξει του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά ανέφερε: 

"Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς χάσαμε το πέναλτι, μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να είμαστε μπροστά με 0-3 στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε νέα ευκαιρία να κάνουμε το 0-2 και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Όταν δυσκολεύεσαι να βάζεις γκολ, πληρώνεις τα λάθη που δυστυχώς εμείς οι ίδιοι κάναμε".


Για τη φάση του πέναλτι και τον εκτελεστή:

«Έχουμε προαποφασίσει τους 3 ποδοσφαιριστές που θα εκτελέσουν πέναλτι εάν κερδίσουμε. Πάντα όμως είναι και θέμα ποιος αισθάνεται καλύτερα εκείνη τη στιγμή να πάρει την ευθύνη. Ο Τζόλης αισθάνθηκε ότι μπορεί να πάρει την ευθύνη και οι συμπαίκτες του, του έδωσαν τη δυνατότητα αυτή. Τα πέναλτι όμως χάνονται και αυτά».

Εάν λείπει το καθαρό μυαλό:

«Τα ατομικά λάθη είναι θέμα συγκέντρωσης. Κάποια φάουλ μπορεί να έρχονται από υπέρμετρη θέληση να κλέψεις τη μπάλα. Γι΄αυτό στην άμυνα χρειάζεται υπομονή».

Τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα:

«Για πολύ κόσμο μπορεί να φαίνεται ένα βήμα πίσω για την ομάδα, αλλά εμείς σε κάθε δυσκολία ψάχνουμε το θετικό, να βελτιωθούμε. Έχουμε βελτιώσει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόμαστε τις νίκες, πρέπει να υπάρχει υπομονή. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και περιμένουμε τον χρόνο για να δείξουμε ότι η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα και να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι από αυτήν. Να ξέρετε ότι αν προσπαθώ και προσπαθώ και δεν έρχονται τα αποτελέσματα θα φύγω μόνος. Να είστε σίγουροι όμως ότι θα φτιάξουμε μία μεγάλη ομάδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια