Ανοίγει ο δρόμος για το Καυτανζόγλειο!


Ο ΠΑΟΚ μόλις αρχίσουν τα έργα για την ανέγερση της Νέας Τούμπας, θα μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο μέχρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο του Δικεφάλου, με τη διάταξη που προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο να ανοίγει τον δρόμο για τους «ασπρόμαυρους».

Η νέα διάταξη διορθώνει την προηγούμενη αδικία του να πληρώσει ο ΠΑΟΚ όλα τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την αναβάθμιση του Καυτανζογλείου, όσο και το ενοίκιο, αφού πλέον στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων.

«Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ακόμη, οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που δεν καταχωρούν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις στην πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ» δεν θα εντάσσονται στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους και στα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΓΓΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά η διάταξη στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια