Φώτα με ΑΕΛ και «αντίο» από Βρύζα

Το 2021 είναι εδώ και ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από την Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ, για την 14η «στροφή» της Super League.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά στην συνύπαρξη των δύο ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα που το εναρκτήριο παιχνίδι ενός ημερολογιακού έτους θα βρει αντιπάλους στη Λάρισα.

Οι δύο τους έχουν κοντραριστεί στο πρώτο παιχνίδι των δύο για το 2008, αλλά εκείνη η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League της σεζόν 2007-08.

Ο ΠΑΟΚ της πρώτης (και μεταβατικής) χρονιάς του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του είχε καταφέρει να επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΛ, χάρις σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από το 15′ της αναμέτρησης.

Ωστόσο το κεντρικό πρόσωπο εκείνης της συνάντησης έμελλε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Στο 81′ ο Ζήσης Βρύζας θα έκανε την τελευταία συμμετοχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας, περνώντας στη θέση του σκόρερ του αγώνα.

Αυτά τα περίπου 10′ ήταν και τα τελευταία του ως ποδοσφαιριστής, αφού από την επόμενη ημέρα «κρέμασε» τα παπούτσια του, λαμβάνοντας θέση δίπλα στον τότε πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη, ως τεχνικός διευθυντής.

Πηγή: inPAOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια