Γκαρσία: Έχει ζητήσει εξάρι-Τι συμβαίνει με τον Ολίβα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία μετά από τους πρώτους αγώνες του στον πάγκο του δικεφάλου, ζήτησε από τους ιθύνοντες της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Γκαρσία θέλει κυρίως έναν παίκτη που να παίζει με ευκολία ως μεσοαμυντικός ένα δηλαδή εξάρι ή έστω έναν παίκτη που να μπορεί να ανταπεξέλθει και ως εξάρι και οχτάρι.

Ο Φιλιπ Κροβίνοβιτς ήταν ένας από τους παίκτης που προτάθηκε στους Θεσσαλονικείς και οι ιθύνοντες της ομάδας συμφώνησαν σχεδόν όλοι ότι θα μπορέσει να βοηθήσει. Το ίδιο και ο προπονητής του δικεφάλου, όμως τελικά οι ασπρόμαυροι δεν μπόρεσαν να τον αποκτήσουν.

Από κείνη τη στιγμή και έπειτα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κοιτάξει αρκετούς παίκτες αφού ο Γκαρσία ήθελε έναν για το κέντρο της ομάδας του αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να προχωρήσει καμία επιλογή από αυτές.

Τον Κριστιάν Ολίβα της Κάλιαρι ο Γκαρσία δεν το γνωρίζει τόσο καλά ούτε ήταν αυτός που τον πρότεινε για να έρθει. Ωστόσο ο 24χρονος παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και συζητήθηκε πολύ στη Μικράς Ασίας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον είδε και έμαθε για αυτόν και έτσι έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ωστόσο ως τώρα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη που να έχει γίνει γνωστή στα ΜΜΕ. Στον ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος και οι μόνες πληροφορίες για αυτήν την περίπτωση (τις προηγούμενες μέρες ήταν σίγουρο ότι δεν θα προχωρήσει) έρχονται από την Ιταλία.

Σε δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα έγινε λόγος για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι για δανεισμό του μέσου της ομάδας, λέγοντας πως ο ιταλικός σύλλογος πρέπει να αρχίσει τις αποδεσμεύσεις και ο Ολίβα θα είναι ο πρώτος.

“Η Κάλιαρι, για αριθμητικούς και οικονομικούς λόγους, πρέπει απαραίτητα να προχωρήσει στην παραχώρηση ορισμένων παικτών που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στα πλάνα του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο.

Ο πρώτος που θα αποχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο Κριστιάν Ολίβα, που πλησιάζει στον ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται τώρα να βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στις δυο πλευρές”, ανέφερε το δημοσίευμα.

Απο εκεί και πέρα δεν έχει γίνει γνωστό αν  συμβεί κάτι είτε με τον Ολίβα, (καθώς εκτός των άλλων δεν υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου) είτε με κάποιον άλλον χαφ ή αν ο ΠΑΟΚ δεν αποκτήσει τελικά κανέναν άλλον μέσο.

Πηγή: SPORTIME

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια