«Μένει στον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι»

Με το μέλλον του Κάρολ Σφιντέρσκι ασχολούνται για ακόμα μια φορά οι συμπατριώτες του, με σχετικό δημοσίευμα την Πέμπτη (28/1) να υπογραμμίζει πως ο Πολωνός επιθετικός θα παραμείνει τελικά στον ΠΑΟΚ.

Στη νέα αναφορά των Πολωνών τονίζεται πως η Μπολόνια δεν εμφανίστηκε πρόθυμη να πληρώσει για να αγοράσει τα δικαιώματα του 24χρονου επιθετικού, αφού δεν έχει το ρευστό για μια τέτοια κίνηση, αλλά ακόμα και αν τα είχε, δεν θα ήθελε να ξοδέψει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό λόγω των οικονομικών επιπτώσεων που έχει φέρει ο κορονοϊός.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν οι Πολωνοί, κινήθηκαν για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού και την χρήση οψιόν αγοράς, κάτι που δεν φάνηκε να είναι αποδεκτό.

Επιπλέον γίνεται αναφορά και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ουνιόν Βερολίνου, με τους Πολωνούς να αναφέρουν πως «Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι να πληρώσουν άμεσα τρία με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Κάρολ Σφιντέρσκι, αλλά η πρόταση δεν κρίθηκε αρκετά συμφέρουσα από τον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Κάρολ Σφιντέρσκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 έτσι το επερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να φέρει εξελίξεις, με δεδομένο ότι θα έχει μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.

Πηγή: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια