Τζόλης: "Ισορροπεί η ομάδα μέσα από το ροτέισον"


Για την κατάσταση της ομάδας μετά το ματς με την Κράσνονταρ: "Σίγουρα είμαστε κουρασμένοι αλλά κι έτοιμοι, για το αυριανό παιχνίδι. Και σωματική κούραση υπάρχει και ψυχολογική, αλλά είμαστε όλοι καλά".

Για όσα έγιναν στη Ρωσία: "Δεν ήμασταν τυχεροί σε δύο περιπτώσεις στο δοκάρι του Ομάρ και μετά που δεχθήκαμε το γκολ και στο πέναλτι... Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς αλλά ήμασταν άτυχοι. Το 2-1 δεν είναι κακό σκορ πάντως".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς καθαρό φορ στην κορυφή: "Ήταν κάτι διαφορετικό που δοκιμάσαμε αυτή τη φορά. Μας βοήθησε σε μερικές περιπτώσεις αλλά είχαμε και μειονεκτήματα. Είμαστε και οι 3 κοντοί, αλλά χαμηλά είμαστε δυνατοί. Δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις και νομίζω ότι παίξαμε καλά".

Για το αυριανό παιχνίδι: "Ο Βόλος είναι μία καλή ομάδα. Φυσικά δε θα πρέπει να την πατήσουμε όπως με τον Ατρόμητο, πρέπει αύριο να πάμε για τη νίκη και μετά να αφοσιωθούμε και στο παιχνίδι της Τετάρτης. Με τις αλλαγές, ισορροπεί και η ομάδα. Παίζουν όλοι, είναι όλοι έτοιμοι και αυτό βοηθάει και την ομάδα και εμάς. Ο καθένας βελτιώνεται για να παίζει βασικός. Πιστεύω ότι αν παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, κάθετα και γρήγορα, θα δημιουργήσουμε φάσεις και ίσως έρθει και το γρήγορο γκολ".

Πηγή: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια