«Για αυτό δεν κάλεσα τους Ζίβκοβιτς!»

Αίσθηση προκάλεσαν στη Σερβία οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ενόψει τον παιχνιδιών του Οκτωβρίου για το Nation League με Τουρκία και Ουγγαρία (αμφότερα εντός).

Οι Σέρβοι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη τύπου του, στάθηκαν κυρίως στην απουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τις κλήσεις, λόγω της καλής του εκκίνησης με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του Ζίβκο.

Μάλιστα για τον Σέρβο εξτρέμ ασκούν κριτική στον Τουμπάκοβιτς, υπενθυμίζοντας ότι καλούνταν  στην Εθνική ακόμα και όταν δεν αγωνιζόταν με την Μπενφίκα.

Ο Σέρβος προπονητής απάντησε:

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Ζίβκο και Αντρίγια  Ζίβκοβιτς έχουν μεγάλες δυνατότητες, τους παρακολουθούμε και τους δύο. Ωστόσο θα ήταν λίγο αντιεπαγγελματικό αν καλούσα τον Αντρίγια, όσο και αν τον εκτιμώ σαν παίκτη. Θα είναι σίγουρα σε επόμενες κλήσεις στο μέλλον, εφόσον βρίσκεται σε φόρμα. Αλλά βρίσκεται στον ΠΑΟΚ μόλις 20 ημέρες, δεν γινόταν να τον καλέσω».

Για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς: 

«Ο Ζίβκο είναι επίσης στους παίκτες που βλέπουμε. Σε αυτές τις κλήσεις αποφασίσαμε να πάρουμε τον Νίκολιτς γιατί θέλαμε να τον δούμε αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς»

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια