Βιεϊρίνια, ο… πόθος του Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνέντευξη πoυ έδωσε σημείωσε πως είναι σε επαφές με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, που δεν του ανανεώθηκε το συμβόλαιο και έχουν σταματήσει οι επαφές με την ομάδας.

Μίλησε για έναν παίκτη που έχει ποιότητα, προσωπικότητα και μπορεί να αγωνιστεί σε 4 θέσεις. Φυσικά, αυτός είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια,

Ποιο είναι όμως το στόρι;

Ο Λουτσέσκου όντας γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας παρακολουθούσε την κατάσταση με το συμβόλαιο του Πορτογάλου και τον Δικέφαλο, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει στον παίκτη.

Ακόμα και όταν το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε δεν έκανε κάποια νύξη, αφού θέλησε να περιμένει μήπως τελικά οι επαφές του Βιεϊρίνια με τον Δικέφαλο κάνουν τις δύο πλευρές να συνεργαστούν ξανά.

Η πρώτη επικοινωνία των δύο πλευρών αναφορικά με την Αλ Χιλάλ έγινε στα τέλη Αυγούστου. Ο Λουτσέσκου του εξήγησε την επιθυμία του να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του. Ο Πορτογάλος πάντως δεν απάντησε ξεκάθαρα τότε.

Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη περίπτωση για τον Λουτσέσκου, αφού θα πρέπει να πείσει τη διοίκηση της Αλ Χιλάλ, που επιθυμεί να αποκτήσει έναν super star από κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πάντως, Βιεϊρίνια, Λουτσέσκου και Αλ Χιλάλ βρίσκονται σε επαφές.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια