Το σχόλιο της ημέρας

Σχόλιο της ημέρας από το Κράσνονταρ απόψε, εδώ που το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 (ίδια ώρα έχουμε) ο ΠΑΟΚ δίνει ένα από τα πιο μεγάλα ματς της ιστορίας του.

Η χρονιά ξεκίνησε περίεργα λόγω του ιού και των αλλαγών στα καλοκαιρινά προκριματικά, ο ΠΑΟΚ όμως τα καταφέρνει μία χαρά μέσα σε αυτές τις δυσκολίες. Τέτοιες αντιμετώπισε και για να φθάσει εδώ στη νότια Ρωσία, σε μία μικρή περιπέτεια που έδειξε ότι τα παράξενα συνεχίζονται σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην προπονηθεί εδώ για να δουλέψει και στο τακτικό κομμάτι ενόψει αυτής της αναμέτρησης χωρίς τα αδιάκριτα μάτια των αντιπάλων, αλλά οι παίκτες του και όλα τα στελέχη του είχαν την ευκαιρία να… χαζέψουν το μεγαλοπρεπές γήπεδο της Κρασνοντάρ, το οποίο πολλοί φωτογράφιζαν με δέος!

Το γήπεδο αυτό βέβαια θα είναι άδειο το βράδυ της Τρίτης και θα πρέπει οι ασπρόμαυροι να το γεμίσουν με το πάθος και την προσήλωσή τους απέναντι στους πολύ δυνατούς αντιπάλους τους, οι οποίοι όμως παραδοσιακά υστερούν σε νοοτροπία! Στη μάχη που πρέπει να γίνει και αύριο και την άλλη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη οι Έλληνες πρέπει να φανούν πιο δυνατοί από τους Ρώσους, να εμφανίσουν περισσότερες ψυχικές αντοχές. Αν το πάει εκεί το ματς ο ΠΑΟΚ θα το πάρει. Τακτικά, παίζει για τρίτη φορά με αντίπαλο που ποιοτικά και ποσοτικά γέρνει μπροστά. Θα τους εκθέσει ο ΠΑΟΚ αύριο τους Ρώσους, το θέμα είναι να αποφύγει κάθε μεσοαμυντικό λάθος που θα τους οδηγήσει κοντά στο τέρμα του Ζίφκοβιτς.

Ποιος θα παίξει φορ δεν ήθελε να δείξει στους πολλούς ο Φερέιρα που πρέπει να ζυγίσει τι κερδίζει και τι χάνει μέσα από κάθε επιλογή. Θα είναι ο Σφιντέρσκι; Θα μπει ο Τζόλης; Θα γίνει κάτι άλλο; Ας κάνουμε υπομονή…

Κατά τα άλλα το ματς είναι πολύ-πολύ μεγάλο και καλώς εδώ και μέρες έχουν πάψει κάθε είδους αναφορές και συγκρίσεις με την Μπενφίκα. Εκείνο… πάει- τελείωσε! Τώρα ακολουθούν οι δύο τελικοί με τους Ρώσους.

* Μεταγραφικά έκλεισαν και δηλώθηκαν για το δεύτερο ματς οι Τσόλακ και Ουαγκέ όπως πρέπει να μάθουμε και να τον αποκαλούμε τον Σενεγαλέζο. Δύο παίκτες που θα προσφέρουν και στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση με τους Ρώσους, αλλά γενικά θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας και θα αυξήσουν τις λύσεις της για να μην ξαναδούμε και φαινόμενα όπως αυτό της περασμένης Παρασκευής στο ματς με τον Ατρόμητο.

Πηγή: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια