Αποκλειστική συνέντευξη από τον Βασίλη Γκορντεζιάνι!


Είχαμε την ευκαιρία σαν paok community να πάρουμε μια μικρού μήκους συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή της Κ19 της ομάδας μας Βασίλη Γκορντεζιάνι.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

1) Πρόσφατα υπέγραψες συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Πως ένιωσες όταν σε καλέσανε να υπογράψεις?

- Ένιωσα περήφανος που μετά απο τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ κατάφερα να κανω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την σταδιοδρομία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου και είμαι ευγνώμων στην ομάδα του ΠΑΟΚ που με βοήθησε να αναδειχθώ ως παίχτης.

2) Περιμένεις κάποια κλήση από τον
κ. Γκούμα στην Εθνική Ελπίδων?

- Ευελπιστώ να καταφέρω να ενταχθώ στην ομάδα της εθνικής.

3)  Τζόλης, Μιχαιλίδης, Τσιγγάρας και Κούτσιας έκαναν την αρχή. Πιστεύεις ότι ήρθε και η σειρά σου να πάρεις ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα?

- Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου που κατόρθωσαν να κάνουν ενα τέτοιο μεγάλο βήμα.Πιστευω με σκληρή δουλειά και αφοσίωση θα μπορέσω να έχω και εγω μια αντίστοιχη ευκαιρία.

4) Ποιοι είναι οι στόχοι σου αυτή την περίοδο και ποιο οι μελλοντικοί σου στόχοι?

- Για την φετινή σεζόν οι στόχοι που έχω είναι, αρχικά να έχω μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και να αναδειχθώ όσο περισσότερο μπορώ ως παίχτης. Επίσης θα ήθελα να συμβάλω σημαντικά με την υψηλή μου απόδοση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσο για τους μελλοντικούς μου στόχους,θέλω να καταφέρω να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

5) Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι αδυναμίες σου και ποια τα πλεονεκτήματά τα σου?

- Θεωρώ οτι η αδυναμία μου ειναι στην αμυντική συμπεριφορά, αλλά με δουλειά στην προπόνηση μπορώ να καταφέρω να γίνω καλύτερος.

- Πιστεύω πως τα πλεονκτήματά μου είναι η σωματική δυναμη και η συμπεριφορά μου, αλλά και η αυτοπεποίθηση μου μέσα στο παιχνιδι.

6)  Ποιός είναι ο αγαπημένος σου  παίκτης?

- Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

7) Τι συμβουλή θα έδινες στα μικρά παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα ποδοσφαιριστή και να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο?

- Η συμβουλή που θα έδινα στα μικρά παιδιά που ξεκινούν την σταδιοδρομία τους στο ποδόσφαιρο ειναι να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και να ακούνε τους προπονητές τους γιατί μόνο με πολύ δουλειά μπορεί κανείς να πετύχει. Επίσης θα τα συμβούλευα να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην τα παρατάνε, αλλά και να μην απογοητεύονται με καθε δυσκολία. Αντ’ αυτού να ειναι δυνατοί, να κοίτανε μπροστά και να είναι αφοσιωμένοι μόνο στον στόχο τους!

Βασίλη σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά και σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Επιμέλεια: paok_f.c_1926_all_news
Έντιτ: trelogiatros

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια