Το σχόλιο της ημέρας!

Μετά από αυτό το γεμάτο και δύσκολο διήμερο για τον ΠΑΟΚ, ας επιχειρήσουμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά...

Ο ΠΑΟΚ έχασε στη Ρωσία ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς. Δεν έχασε όμως τον τελικό στόχο και την πρόκριση!

Το σχέδιο της ομάδας ήταν σωστό, η προσπάθεια πολύ μεγάλη, η εμφάνιση καλή, αλλά... αυτά δεν έφθασαν! Κάτι λέει όλο αυτό το σκηνικό. Για όλη τη χρονιά, αλλά και για το επόμενο ιστορικό ματς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει παραπάνω πράγματα από οτι χθες για να τους κερδίσει και μάλιστα με τέτοιο σκορ που θα δίνει και την πρόκριση.

Ο τι και αν πει καθένας για όλα αυτά τα παραπάνω που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς, δίκιο θα έχει... Και φυσικά όποιος ασκεί κριτική για την καθυστέρηση στην έλευση φορ έχει απόλυτο δίκιο.

Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει στο Βόλο για να παίξει και να κερδίσει. Τις αλλαγές που θα γίνουν θα τις αποφασίσει ο προπονητής και προφανώς πρέπει να είναι οι καλύτερες επιλογές ώστε και η ομάδα να πάρει τρεις βαθμούς, αλλά και να ετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Τετάρτης.


Σε κάθε περίπτωση θέλω να τονίσω οτι ο ΠΑΟΚ φέτος (και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς) δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαχωρίσει στόχους από τη στιγμή που επιστρέφει σε διπλή πορεία Ελλάδας και Ευρώπης. Θα είναι πολύ δύσκολο με την ανανέωση που έχει επιχειρηθεί, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έχει δικαίωμα και άλλοθι να διαχωρίσει στόχους.  Νομίζω ότι η ΠΑΕ δεν έχει αφήσει κάποιον αγωνιστικό στόχο σε δεύτερη μοίρα, άρα και κανείς άλλος δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένα ματς.


Αγωνιστικά, να ευχηθούμε να είναι όλοι υγιείς μετά την επιστροφή από την Ρωσσία και από αύριο με πιο πολλούς παίκτες στην προπόνηση να ετοιμαστούν για το Βόλο. Να ευχηθούμε την απίστευτη προσαρμογή που είχε ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς να την έχουν και οι δύο νέοι.


Μεταγραφικά, φεύγει και ο Μιχόγεβιτς που δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Έχει και άλλους τέτοιους στο ρόστερ η ομάδα που θα βρει λύση τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα ο Ζαμπά κάνει τα πάντα για να φύγει. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει με τους όρους του.


Όσον αφορά την ενίσχυση ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στο κέντρο. Εκεί θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις. Έτσι πρέπει και έτσι θα γίνει.


* Για την ανθρωποφαγία παικτών δεν αξίζει καν απάντηση σε αυτή την άρρωστη συνήθεια. Δεν αξίζει ούτε καν διάλογος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα μόνο πράγμα: Οι μισοί που τώρα βρίζουν τον Πέλκα, έβριζαν πριν λίγο καιρό γιατί το προηγούμενο πέναλτι δεν το εκτέλεσε ο Πέλκας!

 
* Και να κάτι που πρέπει να αλλάξει ενόψει δεύτερου αγώνα… Ομαδική φωτογραφία με πέντε πάνω και έξι κάτω… δεν υπάρχει!

Πηγή: Paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια