Χατζόπουλος: " Το μπασκετικό τμήμα χρειάζεται την στήριξη όλων".

Στην ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο Θανάσης Χατζόπουλος, όπου και σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος ενίσχυσε σε πολύ σημαντικό βαθμό τα ταμεία της ομάδας, δήλωσε: 

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στα διοικητικά της ΚΑΕ: "Ξέραμε την κατάσταση στην ομάδα, ξέραμε πως είναι δύσκολη. Ειδικά τώρα, λόγω κορωνοϊού, η κατάσταση είναι ακόμα δυσκολότερη. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την ομάδα να εξαφανιστεί. Γι΄ αυτό πήρα την απόφαση να εμπλακώ στα διοικητικά. Ήμουν κοντά και τα προηγούμενα χρόνια, πλέον έχω και θεσμικό ρόλο"

Για τα χρέη του ΠΑΟΚ: "Έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμούς με τους περισσότερους πρώην προπονητές και καλαθοσφαιριστές. Ο αγώνας είναι διαρκής, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχουν χρέη σε 47 προπονητές, μάνατζερ και παίκτες. Προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία με όλους. Οι συγκυρίες είναι δύσκολες, τα έσοδα είναι μειωμένα και λόγω κορωνοϊού. Προσπαθούμε να βρούμε τα έσοδα, προσπαθούμε να φέρουμε χορηγίες για να λύσουμε όλα τα θέματα που υπάρχουν".

Για την στήριξη του κόσμου και την πρωτοβουλία του Γιαννάκη να δώσει στην ομάδα 100 ευρώ: "Ήταν πραγματικά συγκινητικό αυτό που έκανε ο Γιαννάκης. Μας δείχνει σε όλους τον δρόμο για την στήριξη της ομάδας. Είναι τόσο απλό, ο καθένας με όποιο ποσό μπορεί,  να βοηθήσει την ομάδα. Εάν μαζευτεί μεγάλος αριθμός φίλων των ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα μπορεί να σωθεί.

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί φίλαθλοι, 600 έως τώρα, που έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους παρότι γνωρίζουν πως τον πρώτο καιρό δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο λόγω του κορωνοϊού. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη απ΄ όλους". 

Πηγή: Paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια